Mommy to be | Mommy | Kids

Voor wie?

Wanneer kan ik kiezen voor het Roze Wolk traject?

Voor de bevalling

Het Roze Wolk traject is ontwikkeld voor vrouwen die op zoek zijn naar zelfvertrouwen, rust en ontspanning tijdens de zwangerschap.

Veel vrouwen hebben tijdens de zwangerschap last van bevalangst. Dit kan ontstaan door een eerdere traumatische bevalling of door verhalen die zij hebben gehoord. Voor deze vrouwen is het belangrijk om aan deze angst te werken en dit op te lossen. 

Ook hebben veel vrouwen last van stress tijdens de zwangerschap dit kan komen door: geldproblemen, een scheiding of een overlijden.  Ook voor deze vrouwen is het belangrijk om aan deze stress te werken, en deze zoveel mogelijk op te lossen.  Tijdens het Roze Wolk traject werken aan jouw angst, stress of zorgen zodat ook jij kan genieten op jouw Roze Wolk!

Wanneer kan ik kiezen voor het Bevallen in flow traject?

Tijdens de bevalling

Het bevallen in flow traject is speciaal ontwikkeld voor zwangere vrouwen die tijdens de bevalling zichzelf in controle en ontspannen willen voelen.

De bevalling is een heftige en speciale gebeurtenis in jouw leven maar ook in het leven van jouw gezin. Je wil dus volledig in controle zijn en je zo goed mogelijk voelen, ook wanneer er gebeurtenissen plaats vinden die anders lopen dan dat jij had verwacht.

Ik leer jou aan de hand van krachtige hypnosetechnieken je gevoelens onder controle te houden en ontspanning op te roepen. Daarbij ga ik jou aan de hand van hypnose een pijnbestrijding aanleren, zodat jij zo natuurlijk en fijn als mogelijk kan bevallen!

 

Wanneer kan ik kiezen voor het traject van hechtingstherapie?

Na de bevalling

Het traject van hechtingstherapie is ontwikkeld voor vrouwen die op zoek zijn naar een versterkende band met hun kind, rust voor hun kind of positief gedrag voor hun kind

Een traumatische bevalling heeft niet alleen veel impact op de moeder, maar ook op het kindje wat geboren wordt doormiddel van een traumatische bevalling. Dit kan tot uiting komen in het gedrag van het kind. Heeft jouw kind last van bijvoorbeeld astma? Vind jouw kindje geen rust? Of heeft jouw kindje het gewoon moeilijk? Dan kan hechtingstherapie de oplossing voor jullie zijn

Het tracject van hechtingstherapie vind alleen bij moeder plaats. Zij ruimt alle pijn van de bijhorende bevalling op, en samen doorlopen we een nieuwe positieve bevalling. Wanneer moeder de pijn heeft losgelaten en oude gevoelens heeft opgeruimd, zal dit vrijwel meteen tot uiting komen bij moeder en kind.

testimonials

Klant Reviews

Het is een wonder! Mees kan eindelijk weer rustig slapen en wordt niet meer 3 a 4 keer per nacht wakker. Hij slaapt de hele nacht door. Ik merk dat mijn kind uitgerust is, en lekkerder in zijn vel is gaan zitten. Wat ben ik blij dat ik Robin van der Loos heb gevonden.
Kate
Moeder Mees
Let's connect

Boek nu jouw gratis intakegesprek in

Herken jij jezelf of jouw kind hierin? En wil je graag aan dit probleem werken?

 Boek dan nu jouw gratis intakegesprek in!

Tijdens dit gesprek gaan we samen kijken bespreken waar jij last van heb, en hoe we dit kunnen oplossen. Jij leert mij een beetje kennen en ik jou. 

Kom in contact

Wil je meer weten?

Locatie

Landsmeer

Telefoon

0650909499

Whatsapp ook mogelijk

Mail

info@robinvanderloos.nl