Hypnotherapie

Effectiever dan een psycholoog

In 3 sessies van je probleem of gedrag af met hypnotherapie 

0
Klanten
3 sessies

Hoe helpt hypnose?

Stel je voor je hebt een probleem zonder medische verklaring. Je bent al bij dokter langs geweest en je hebt therapieën gevolgd zonder resultaat. Wat als ik jou vertel dat je van dit probleem af kan komen met maar 3 sessies? Waar kies jij dan voor?

het beste voor jezelf & je kind

Voordelen van hypnose

Hypnose is niet alleen heel effectief, het heeft ook nog een aantal voordelen. Tijdens een hypnose sessie leer je jezelf en je onderbewuste echt kennen. Je lost altijd wel oud zeer op tijdens een hypnose sessie, en voelt je gegarandeerd beter en sterker.

Zelfvertrouwen

Ontspanning tijdens de zwangerschap

Visualiseren

Angstvrij leven

Zelfontwikkeling

Loslaten oude patronen of overtuigingen

Wist je dat hypnotherapie één van de snelst groeiende therapievormen is? En dat is natuurlijk niet voor niks! Vaak zijn andere therapiesoorten langdurige traject waar je weinig tot geen verandering merkt, met hypnose ben je veelal in 3 sessies klaar en van je probleem af. Wie wil dat nou niet?

Hoe werkt hypnose nou? Wanneer je in hypnose gaat verkeer je eigenlijk in een hele diepe staat van ontspanning. Je kan het vergelijken met een diepe meditatie of de staat waarin je verkeert als je net in slaap valt. Je bent gewoon in controle over je eigen lichaam en je kan gewoon blijven communiceren.

In deze staat van van hypnose kunnen we makkelijk bij het onbewuste brein. Je hebt je bewuste brein, het stuk waar je actief mee denkt, en je onbewuste brein, het stuk wat de rest regelt. 

Het onbewuste brein bestaat uit ongeveer 95% van je totale brein. Het onbewuste brein slaat bijvoorbeeld op; wat voor kleur schoenen de buurvrouw aanhad vanochtend. Je bewuste brein heeft hier geen idee meer van. Het onbewuste brein is ook het gedeelte waar je patronen, normen, waarden en overtuigingen zitten. De meeste therapieën zoeken vaak een oplossing in het bewuste brein, dit terwijl jouw overtuiging of patroon zich op een onbewust niveau bevinden. Het zal dus veel beter zijn als je dit ook vanuit jouw onbewuste oplost.


Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat jij als klein kind jezelf een patroon hebt aangeleerd. Dat patroon was toen heel handig maar nu heb je er last van en ervaar je het als een probleem. Dat patroon zit dan vast in je onbewuste en dat is dan ook de plek waar we het probleem aan gaan pakken.