het roze wolk traject

Stress tijdens de zwangerschap?

Stress tijdens de zwangerschap is een veel voorkomend probleem. Tegenwoordig houden we ons steeds meer bezig met de zwangerschap en hoe we ons voelen tijdens deze bijzondere tijd.

Meer dan 30 jaar onderzoek op het gebied van pre- en perinatale psychologie heeft uitgewezen dat de periode waarin wij gevormd worden niet alleen begint bij de geboorte maar ookal ver daarvoor. De periode vanaf de conceptie tot vlak na de geboorte blijkt de meest kwetsbare en cruciale periode in ons leven waarin fysieke, mentale en relationele patronen worden gevormd. De manier waarop we als baby gevormd en geboren zijn vormt de basis voor ons gevoel van veiligheid, eigenwaarde en verbondenheid.

join us

Het Roze Wolk traject

Heb je het gevoel dat je niet op de welbekende roze wolk zit? En kan jij niet optimaal genieten van deze bijzondere tijd? Kom in actie! Samen met jou kan ik je verlossen van angst, stress of zorgen.

feiten

Wist je dat?

10 tot 20 procent van de zwangere vrouwen last heeft van bevalangst? Dit geeft vrouwen veel stress in deze bijzondere periode

Robin van de loos De hypno zwangerschapscoach

wat kan ik verwachten?

Wat kan je verwachten als je het Roze Wolk traject volgt bij Robin van der Loos

. . . . . . . . . . . . . . . . .

Ik begeleid jou naar totale ontspanning. Ik werk met krachtige hypnose technieken hierbij is ontspanning een must, samen gaan wij een totale ontspanning in jouw lichaam creëren.

. . . . . . . . . .

Mijn stoel is een veilige plek. Een plek waar je alles los mag laten. Alles wat je mij verteld blijft tussen ons.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Mijn trajecten zijn heel persoonlijk en afgestemd op jouw probleem. 

. . . . . . . . . . . . .

Ik ga samen met jou achterhalen waar jouw angst, stress of zorgen vandaan komen. Wat zijn de triggers van dit gedrag? Samen met jou gaan we dit gedrag op de meest effectieve manier oplossen.

. . . . . . . . . . . .

Tijdens dit traject breek je jezelf letterlijk vrij. Je verwerkt negatieve overtuigingen, patronen en gedrag waardoor je zult merken dat je meer en meer kan gaan genieten van de zwangerschap, en dit al na 3 sessies.

. . . . . . . . . . . . . .

Ik wil graag weten hoe je het met je gaat en hoe je jouw traject ervaart. Ik hou altijd contact met mijn cliënten om het beste uit het traject te halen en de veranderingen op te merken.

Robin van der Loos zwangerschapscoach

De hypno zwangerschapscoach

Ik ben afgestudeerd hypnotherapeut en NLP coach. Ik ben 1 van de eerste in Nederland die zich uitsluitend heeft gespecialiseerd in de zwangerschap. Na mijn eigen stressvolle zwangerschap en moeilijke bevalling ben ik opzoek gegaan naar een oplossing. Ik kwam er al snel achter dat die er bijna niet is. Ik ben me gaan verdiepen hoe je op een effectieve manier trauma’s en angsten op kon lossen.  Ik heb al vele vrouwen tijdens de zwangerschap geholpen met blijvend resultaat. Ook kan ik jou helpen als je al een traumatische bevalling hebt ervaren.