you're doing an amzing job

Wie is Robin van der Loos?

Welkom op mijn website! Hier lees je mijn verhaal en wat mijn geïnspireerd heeft om zwangere vrouwen, moeders en kinderen te helpen. Mijn slogan is dan ook: Let’s build a world full of confident kids. Ik vind dat alle kinderen het beste verdienen en wil ze graag allemaal helpen! Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met mij op, en dan help ik je met alle liefde

Veel liefs,

Mijn verhaal

Mijn naam is Robin van der Loos en ik ben moeder van een zoontje genaamd Jazzley Riven Kok. Mijn zoontje is geboren op 9 Juli 2017 in Amsterdam. Als ik terugdenk aan mijn zwangerschap en bevalling dan denk ik ‘goh had ik maar meer genoten van de mooiste tijd van mijn leven’. Ik voelde me tijdens mijn zwangerschap heel vaak en heel erg ziek, ook kreeg ik nog eens ontzettend last van mijn bekkenbodemspieren en rug. Tijdens mijn zwangerschap kon ik maar weinig echt genieten van wat eigenlijk de mooiste tijd van mijn leven moest zijn. Ik telde de weken af tot ik eindelijk kon bevallen. 40 weken en 2 dagen later was het eindelijk zover!

Daar kwam mijn kleine Jazzley eindelijk!

Ik was super blij, want na al die weken had ik het ook echt gehad. Ik wilde eigenlijk graag dat het voorbij was. Maar oh! wat had ik een pijn zeg! Ik wilde graag in het OLVG in West bevallen, want daar had ik goede verhalen over gehoord. Al vrij snel mocht ik komen en werd ik naar het ziekenhuis gebracht. Ik heb de hele autorit geschreeuwd hoeveel pijn ik wel niet had. Toen we eindelijk in het ziekenhuis aankwamen heb ik gelijk geroepen dat ik een ruggenprik moest hebben. Deze kreeg ik ook snel nadat ik binnen was gekomen. Waar ik toen echt heel blij om was. Vanaf dat moment was ik helemaal verdoofd, en voelde ik vrijwel niks meer. Ik was zo verdoofd dat ik tot 10 centimeter ontsluiting heb geslapen.  En toen was het tijd! Ik mocht gaan persen. In het begin vond ik dat nog lastig omdat alles verdoofd was en ik dus bijna niks voelde. 90 minuten lang heb ik alles gegeven. En toen bleek Jazzley klem te zitten met zijn schoudertjes en de navelstreng om zijn nek. Ik moest al mijn kracht verzamelen want de tijd drong. Ik was ondertussen doodmoe maar ik verzamelde al mijn kracht en daar was hij eindelijk! Met veel hulp van de mensen die toen gelukkig aanwezig waren.  Jazzley werd op mijn buik gelegd zijn navelstreng werd doorgeknipt door de arts, en toen kwam er een heel team binnen gerend. Mijn zoontje had het moeilijk want ook hij had het zwaar gehad. Na een paar minuten en met veel hulp van de artsen, haalde hij adem. Helaas moest hij gelijk naar de couveuse afdeling en had ik hem niet eens zelf vast kunnen houden. Jazzley was om 21:08 geboren en ik heb hem pas echt gezien om 23:05. Samen hebben we 3 dagen in het ziekenhuis gelegen tot we eindelijk naar huis mochten.

Ik heb heel vaak gedacht had ik maar of kon ik het nog maar een keer overdoen.

Ik ben toen op onderzoek uitgegaan en toen ontdekte ik via mijn vriendin hypnose. En hoe ontzettend veel je kan oplossen met hypnose. Het is zo eenvoudig en het biedt zoveel mogelijkheden. Ook ik heb de hechtingssessie ondergaan om mijn zwangerschap en bevalling opnieuw te beleven. Jazzley werd na deze sessies zoveel rustiger, alsof er een last van zijn schouders viel. Dit wil ik ook voor andere moeders en kinderen was het eerste wat ik dacht. Ik wil moeders helpen alles uit de band met hun kind te halen, en echt laten genieten van hun zwangerschap en de bevalling! Het moet namelijk voor iedere vrouw haar mooiste tijd van haar leven zijn.