Veel gestelde vragen

Hier kan je de antwoorden vinden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op en dan beantwoord ik je vraag me alle liefde!

Ik heb al ontzettend veel geprobeerd om van mijn probleem af te komen, ik ben bij dokters geweest en hebt therapieën gevolgd maar niks helpt! Hoe kan hypnose wel helpen?

Wanneer je klachten ervaart die niet medische te verklaren zijn, doe je het vaak onbewust. En alles wat je onbewust doet is met hypnose te verhelpen. Reguliere behandelingen zoeken vaak een oplossing in het bewuste brein of met medicijnen. Omdat sommige problemen geworteld zijn in het onbewuste brein, lukt het dus niet deze in het bewuste gedeelte op te lossen. Hypnose werkt wel in het onbewuste brein en is daardoor erg succesvol. Ik heb meerdere cliënten gehad die lange trajecten bij therapeuten en psychologen hebben gevolgd en zij geven allemaal aan dat hypnotherapie vele male effectiever is dan die trajecten en dat ze hier wel eindelijk de resultaten behalen waar ze op hoopten.

Klinkt het interessant? En heb je al meerdere behandelingen ondergaan zonder resultaat? Dan is hypnose waarschijnlijk iets voor jou! Stuur me vrijblijvend een berichtje met welk probleem of gedrag jij geholpen wil worden, en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Nee voor nu heb ik nog geen sessies online en werk ik vanuit Landsmeer gelegen naast Amsterdam.

Yes hypnose is volledig veilig en je bent zelf in controle over wat er gebeurt. Wel is het belangrijk dat je bij een therapeut sessies volgt die weet wat hij/zij aan het doen is! Er kan onbewust natuurlijk wel wat emoties loskomen. Ik heb speciaal een opleiding gevolgd aan de Hypnose Instituut Nederland en ben een gecertificeerd hypnotherapeut. Ik begeleid je dus op een veilige en vertrouwelijke manier.

Ik werk altijd met een traject van minimaal 3 sessies. Dit is nodig om het probleem volledig op te lossen en zelf al de veranderingen op te merken tijdens het traject.