free masterclass

June 25th  at 3pm EST

Gratis masterclass

Hoe creëer ik mijn roze wolk?

Tijdens deze masterclass leer ik jouw angsten, stress of zorgen los te laten en plaats te nemen op de welbekende roze wolk.

Tijdens deze masterclass ga ik je leren...

01

Hoe je jezelf kunt bevrijden van angst, stress of zorgen tijdens de zwangerschap.

02

Vertel ik jou wat jouw onderbewuste inhoudt en wat je allemaal met jouw onbewuste mind kan bereiken met de juiste technieken en kennis.

03

Deel ik mijn kennis over de effecten op korte en lange termijn van een traumatische bevalling of een onprettige zwangerschap bij moeder en kind.

04

Leer ik jou de kracht van hypnose.

Deze masterclass is voor jou als

“Dank voor deze waardevolle informatie en inspiratie, ik heb zoveel geleerd in een korte tijd.”

Franceska J.

“Ik weet nu precies hoe belangrijk het is om jezelf goed te voelen, en met zelf ontwikkeling bezig te zijn, je krijgt er zo veel voor terug.”

Mireille O.

Wie ben ik?

Mijn naam is Robin van der Loos en ik ben afgestudeerd hypnotherapeut en NLP coach.

Al snel kwam ik erachter dat mijn roeping bij de zwangere vrouwen ligt na mijn eigen ervaringen in mijn eigen zwangerschap waarbij ik niet helemaal op een roze wolk zat en mijn bevalling die ook niet van een leien dakje ging.

Dat 1:4 vrouwen niet op een roze wolk zitten, angsten hebben en/of stress ervaren in de zwangerschap of na de bevalling gaf mij des te meer reden om me hier in te specialiseren.

Ik wil nu graag mijn kennis met andere vrouwen delen. Wat zijn de gevolgen van stress, angst of zorgen en hoe kunnen we ons zo goed mogelijk voor bereiden op de bevalling. We bespreken dit allemaal tijdens mijn masterclass. Stap jij ook op jouw roze wolk?

© 2022 Robin van der Loos